Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. júna 2017, 15:24
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vtipné ilustrácie zachytávajúce každodenné aktivity, ktorým sa zvyčajne nevyhneš. Slnko presne vie, kedy chceš odísť na dovolenku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Obyčajné činnosti vedia byť tie najvtipnejšie.

Ďalším človekom v dlhom zástupe tvorcov ilustrácií je Vincent so svojím projektom LOLNEIN. Prvýkrát sa doň pustil ešte v roku 2013 a inšpirovalo ho k tomu to, že sa mu vždy darilo ľudí rozosmievať svojím humorom. Ako školopovinný človek strávil niektoré vyučovanie hodiny kreslením vtipných obrázkov po svojich zošitoch a napokon mu napadlo, že v dobe internetu už nie je problémom zdieľať svoje výtvory s tisíckami ľudí po celom svete. Projekt LOLNEIN mu pritom ponúka skvelý základ na to, aby sa venoval rôznym kategóriám a oblastiam, aj keď najradšej ilustruje každodenné situácie so štipkou odvážneho humoru. Nebojí sa svoje ilustrácie dokonca premieňať aj na pohyblivé GIF obrázky, takže ak sa ti jeho štýl už na prvý pohľad zapáčil, potom odporúčame kliknúť na jeho stránku, Instagram či Facebook.
















Domov
Zdieľať
Diskusia