Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2017, 12:02
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Každý deň vo vzťahu vie byť pestrý. Catana raz nechala svojho priateľa nahrať jej ilustrácie na internet a odvtedy sa fanúšikovia len tak hrnú

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Catana presne vie, čo chcú ľudia vidieť.

V polovici decembra minulého roku sa na portáli Imgur objavila galéria plná roztomilých ilustrácií, za ktorými stál ešte milší príbeh. Ilustrátorka Catana dlho tvorila obrázky len tak pre seba, ale jej priateľ si uvedomoval, ako detailne sú prepracované a zábavné, a tak si vtedy povedal, že ju prekvapí a niekoľko z nich nahrá na internet. Catana chvíľu protestovala, no napokon súhlasila a lepší krok urobiť nemohla. Odvtedy pravidelne pracuje na svojich ilustráciách, so svojimi fanúšikmi sa o ne rýchlo podelí na Instagrame a očividne sa ľuďom veľmi páčia, o čom svedčí aj viac než 300-tisíc sledovateľov na tejto sociálnej sieti. Šikovná Catana sa preto pravidelne vracia na portál BoredPanda, ktorý výrazne pomohol jej spopularizovaniu, kde nahrá väčšiu časť svojich nových výtvorov a potom už len čaká na nekonečné pochvaly, ktoré si aj skutočne zaslúži.


















Domov
Zdieľať
Diskusia