Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. júna 2017, 17:57
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Spinka za 185 dolárov. Prada sa novým produktom pridáva k bizarným snahám predať hlúposti za astronomickú cenu

ZAUJÍMAVOSTI PRADA
Uložiť Uložené

Aj tak ju do polhodiny stratíš.

Vstup módnych a návrhárskych značiek do úplne iných sfér sme videli už mnohokrát. Či už ide o motocykel alebo plážovú loptu, často sú tieto výstrelky sprevádzané poriadne premrštenými cenami. Výnimkou nie je ani veľmi známa značka Prada, ktorá predstavila spinku. Tá sa od každej ostatnej na tomto svete líši len nápisom Prada, no pozoruhodná je taktiež cenovka. Na nej sa totiž nachádza priam bizarne astronomické číslo 185 dolárov, čiže približne 165 eur. Prada ju však prezentuje ako spinku na peniaze, nie spinku slúžiacu na papiere. Miesto dôležitých dokumentov by si tak mal spájať bankovky.

Spinka za 185 dolárov. Prada sa novým produktom pridáva k bizarným snahám predať hlúposti za astronomickú cenu
Zdroj: Prada | Barney's

Ako to už pri podobných produktoch býva, ľudia na internete sa poriadne pobúria nad snahou predať niečo natoľko bizarné. Niektorí používatelia sociálnej siete Twitter dokonca úsmevne poznamenali, že by od spinky za 185 dolárov očakávali, že okrem peňazí bude držať pokope aj ich rozpadnutý život alebo že bude rozprávať podobne ako nápomocná spinka vo Windows XP. O exkluzivite spony svedčí aj to, že podobné maličkosti sa dajú zohnať aj za pár dolárov.

Odporúčané
Pozri si novú, sexy éru Gucci, ďalšiu perfektnú kolekciu Prada aj moderné siluety Versace    Pozri si novú, sexy éru Gucci, ďalšiu perfektnú kolekciu Prada aj moderné siluety Versace 24. septembra 2023, 11:00






Domov
Zdieľať
Diskusia