Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
23. júna 2017, 20:29
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Obrovská chobotnica verzus nebojácny tuleň. Skutočný smrteľný morský súboj titanov zachytil na kameru náhodný šťastlivec

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Súboj ako z akčného filmu.

Connor Stapley sa nedávno vybral kúsok od pobrežia Nového Zélandu so svojím kamarátom, aby si užili príjemné počasie ako stvorené na kajakovanie, ale nečakali, že sa im naskytne pohľad ako z bláznivého filmu. Neďaleko od pobrežia sa na jedno miesto začali zbiehať vtáky, a tak aj Connor obrátil svoju pozornosť a stal sa svedkom súboja veľkej chobotnice a agresívneho tuleňa. Tuleň dostal chuť na chobotnicu, pričom váhová prevaha bola od začiatku jasná, keďže tuleň mohol vážiť okolo 120 kilogramov a aj keď išlo podľa Connorových slov o jednu z najväčších chobotníc, akú kedy videl, súboj nakoniec samozrejme prehrala. Chobotnice pritom tvoria dôležitú súčasť tradičnej stravy mnohých tuleňov a denne ich zjedia aj 7 kilogramov. Šéfovia spoločnosti prevádzkujúcej kajaky napokon skonštatovali, že sa turisti stali svedkom neopakovateľného momentu a ani sa im nič nestalo, pretože lietajúce kúsky chobotnice nikoho netrafili.

 

Domov
Zdieľať
Diskusia