Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. júna 2017, 18:25
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Drake nahral špeciálnu skladbu pre módnu prehliadku Louis Vuitton, ktorú si teraz môžeš vypočuť

HUDBA DRAKE LOUIS VUITTON
Uložiť Uložené

Novinky od Drakea nevychádzajú na dennom poriadku, a tak pieseň pre LV určite potešila.

Na playliste More Life sa Drake vyjadril, že sa na istý čas poberie do úzadia a bude si užívať svoj súkromný život. Z toho sme si automaticky vyvodili, že sa od neho dlhšie nedočkáme ničoho nového, a preto nás dvakrát potešila informácia, vyvracajúca predošlé tvrdenie. Na Instagrame Drizzy včera oznámil vydanie novej skladby, ktorá vznikla špeciálne pre Louis Vuitton. Teda, aby sme boli presní, pieseň bola zvolená ako sprievodná pieseň k prehliadke Louis Vuitton Spring/Summer 2018, odohrávajúcej sa v Paríži. 

Meno čerstvej Drakeovej nahrávky znie Signs a produkoval ju jeho dvorný producent, priateľ a dlhoročný spolupracovník Noah "40" Shebib. Čo sa týka zvuku, tak Champagne Papi sa opäť raz vybral skôr spevavou cestou než cestou rapu, avšak to vôbec nevadí. Track má citeľnú letnú atmosféru, hlavne kvôli produkcii. Keď vyjde v štúdiovej kvalite, čo bude snáď čím skôr, iste sa zaradí do hudobného prehrávača nejedného fanúšika kanadského hudobníka. Vypočuť si ju môžeš na videu nižšie od 5:55. 

Domov
Zdieľať
Diskusia