Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2017, 22:19
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Pražské duo VR/NOBODY predstavuje prvý singel z chystaného albumu Proud, ktorý môžeme očakávať už o pár dní

HUDBA
Uložiť Uložené

Unikátny indie projekt v zložení Václev Rouček ako spevák a NobodyListen ako producent, je konečne späť s novou tvorbou.

Pražskú dvojicu VR/NOBODY v zložení Vašo Rouček ako spevák a vokalista a NobodyListen v úlohe hudobného producenta vám už snáď nemusíme predstavovať, keďže na našom webe o nich vždy píšeme s veľkým nadšením. Od ich projektov YET a Now z roku 2015, ktoré boli mimochodom vynikajúce a konečne priniesli do našich končín niečo nové a hlavne kvalitné, ubehlo pomerne veľa času. O prípravách ďalšieho spoločného albumu sa však už nejaký ten piatok rozpráva, no jediné, čo sme s určitosťou vedeli bolo, že VR tentokrát bude spievať v rodnom českom jazyku.

Dnes sme sa dočkali, keďže chalani predstavujú prvý singel  z avizovaného nosiča, ktorý dostáva názov Proud. Chvíľku som sa nad ním musel pozastaviť a stále si nie som úplne istý, či ide o český alebo anglický názov, tak zatiaľ necháme rozmýšľať aj vás a do ďalšieho článku si to už pre istotu overíme. Naspäť k dnešnej skladbe s titulom , ktorá je definíciou toho, čo títo dvaja v hudbe dokážu a vôbec sa nebojím tvrdiť, že toto nám môžu závidieť aj v zahraničí. Teda, vlastne už aj my závidíme Čechom. Už tradične sme sa dočkali aj vkusného atmosférického vizuálu, o ktorý sa režisérsky postaral Flashfaker. Novinku môžeš podporiť aj na iTunes či Spotify a celý album očakávaj už o pár dní, teda presne 28. júna.

Domov
Zdieľať
Diskusia