Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2017, 16:18
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najatraktívnejší väzeň Jeremy Meeks pobláznil Miláno. Na prehliadke značky Philipp Plein mu publikum ležalo pri nohách

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Talianske Miláno sa na príťažlivého väzňa tešilo.

Len nedávno sedel za mrežami a v súčasnosti si už naplno užíva modelingový život a cestuje po svete. Najatraktívnejší väzeň Jeremy Meeks sa najnovšie pustil do spolupráce so značkou Philipp Plein a v rámci nej sa dostavil aj do talianskeho Milána, kde sa predstavil na prehliadke Philipp Plein Men’s Fashion Week a publikum na ňom mohlo oči nechať. Stále iba 33-ročný Jeremy si na móle vyskúšal niekoľko rôznych outfitov, ale zaručene najviac sa divákom v publiku páčil v momente, keď zo seba vyzliekol tričko, nasadil si tmavozelené nohavice a hrdo propagoval svoju spodnú bielizeň značky Philipp Plein.

Jeremyho vďaka jeho väzenskej minulosti a sociálnym sieťam pozná prakticky celý svet, a preto nebolo zvláštne, že si s ním v zákulisí prehliadky chcel každý zvedavec urobiť fotografiu a Jeremy samozrejme záujemcom vyhovel. Vďaka tomu, že mu po návrate z väzenia dala agentúra White Cross Management šancu preraziť aj v modelingu si už vo februári odkrútil svoju premiéru na móle a zatiaľ to vyzerá tak, že jeho úspechy budú len a len pribúdať.









 



Domov
Zdieľať
Diskusia