Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2017, 16:17
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Najfarebnejší byt, aký si kedy videl. Amina ho premenila na dúhové kráľovstvo a teraz jej ho závidia aj jednorožce

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Amina Mucciolo si vo svojom byte žije vlastný sen.

Život je príliš krátky na to, aby sa človek neustále prispôsoboval tomu, čo spoločnosť považuje za prijateľné a bežné. Dizajnérka Amina Mucciolo zo svojho štúdia Studio Mucci nedbá na to, čo si o nej hovoria neprajníci, pretože svoj život žije naplno a ešte aj farebne. Najnovším internetovým hitom sa stal jej Instagram, kam pridáva fotografie zo svojho apartmánu a pri pohľade na jeho interiér by sa mnohí konzervatívnejší milovníci minimalizmu a dvoch či troch farieb zháčili.

Amina si svoj apartmán pretransformovala na dúhové kráľovstvo, kde vládnu jednorožce, steny sú pokryté všemožnými farbami, mikrovlnka v kuchyni má na sebe logo Hello Kitty a jednoducho všade, kam sa pozrieš, by si objavil nejakú súčasť dúhy. Amina hovorí, že bývanie by malo odrázať jej osobnosť a ešte aj osobnosť jej manžela, a tak si spoločne žijú v byte, ktorý ich nielenže zabáva, ale aj inšpiruje. Za svoju odvahu pri zariaďovaní apartmánu Amina každým dňom získava nových a nových fanúšikov na Instagrame a my odporúčame, aby si sa naň aspoň raz pozrel, pretože možno by nebolo na škodu pretvoriť aj tvoje vlastné bývanie na čosi zaujímavejšie.

















Domov
Zdieľať
Diskusia