Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2017, 10:35
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Syn nechal otca celý týždeň spravovať jeho profil na Facebooku. Všetkým odkazuje, aby to nikdy v živote radšej neskúšali

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Najhoršie rozhodnutie, aké mohol urobiť.

Redaktor portálu VICE Alfred Maddox sa nedávno odhodlal na odvážny sociálny experiment. Nepotreboval sa vydať do ulíc s kamerami a oslovovať cudzích ľudí, pretože jeho experiment prebiehal priamo na internete, konkrétne na sociálnej sieti Facebook. Alfred sa so svojím otcom dohodol, že mu na jeden celý týždeň odovzdá svoje prihlasovacie údaje od Facebooku a bude si s ním môcť robiť prakticky čokoľvek, čo v dnešnej dobe nie je racionálne rozhodnutie, pretože jeden zlý príspevok ti na roky dopredu môže do istej miery pokaziť život. Alfred sa však nebál a aj keď vedel, že ho jeho otec bude chcieť čo najviac strápniť, nakoniec celý týždeň vydržal a potom sa s ľuďmi podelil o svoje zážitky. Asi ťa neprekvapí, že po experimente by bol najradšej, keby starším ľuďom zakázali prístup na Facebook a ani to, že všetkým odporúča, aby sa do podobného experimentu radšej nikdy nepúšťali.

Späť
Zdieľať
Diskusia