Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2017, 20:25
Čas čítania 0:00
Jakub P.

Vždy krásna Rihanna a Bryson Tiller tancujú s DJ-om Khaledom v novom letnom videosingli

HUDBA DJ KHALED RIHANNA
Uložiť Uložené

Khaled nás neprestáva zásobovať hitmi. Aj jeho najnovší počin s nádhernou Barbadosankou a talentovantým spevákom je trefou do čierneho.

O týždeň v piatok vychádza Khaledov očakávaný a hviezdami nabitý album Grateful, ktorého výkonným producentom je jeho maličký syn Asahd. Po vydarených skladbách ako I'm the One, Shining či To the Max nám Khaled na dnes sľúbil ďalšiu novinku s názvom Wild Thoughts. Tú spracoval rovno ako videosingel, pričom na miesta hostí si tentoraz pozval vždy očarujúcu Rihannu a talentovaného Brysona Tillera. S produkciou tohto songu, ktorý má citeľný letný vibe, vypomohli Nasty Beatmakers. Chalani odviedli naozaj dobrú prácu, k čomu iste vypomohol i vysamplovaný hit Mariana Mariana. O text Wild Thoughts sa zase údajne pričinil PartyNextDoor.

Klip navodzuje atmosféru kvalitnej večernej ostrovnej párty, ktorú si najmä RiRi a DJ Khaled nesmierne užívajú. Barbadosanka predvádza okrem vydareného spevu aj tanečné pohyby, ktoré len potvrdzujú, že má neuveriteľný sexepíl. Bryson Tiller ostal verný svojmu štýlu a pri jeho časti tak vynikne najmä viac než obstojný hudobný prejav. Video si môžeš prezrieť nižšie. Určite ho odporúčame sledovať až do konca, aby si náhodou neprepol Khaledove neopakovateľné tanečné pohyby. 

Domov
Zdieľať
Diskusia