Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2017, 14:11
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Vyhrala 43-miliónový jackpot, ale kasíno jej ponúklo len stejk a 2 doláre. Zažalovala ich a chce celú svoju výhru ako náhradu škody

ZAUJÍMAVOSTI JACKPOT
Uložiť Uložené

Katrina Bookman sa rozhodla za svoje peniaze zabojovať.

Katrina Bookman minulý rok zažila najkrajšie chvíle svojho života, ktoré o pár minút vystriedali tie najhoršie. Pri hraní na automate Sphinx Slot Machine v Resorts World Casino v newyorskej časti Queens sa jej na obrazovke objavila správa o tom, že práve vyhrala 43 miliónov dolárov, čo by z nej spravilo výhercu s najvyšším jackpotom na automatoch v celej americkej histórii. Nanešťastie, Katrina sa musela onedlho vrátiť späť do reality, keď si chcela dať výhru vyplatiť a zamestnanci kasína jej oznámili, že žiadnu výhru v skutočnosti nezískala. Namiesto miliónov dolárov jej ponúkli bezplatný stejk na večeru a 2,25-dolára, čo vážne nebola výhra, ktorú Katrina očakávala. Kasíno aj newyorská komisia dozerajúca na hazard napokon vyhlásili, že jackpot so sumou 43 miliónov dolárov sa na obrazovke automatu objavil kvôli očividnej vnútornej chybe, ale Katrinu to vôbec nezaujíma.

So svojím právnikom sa snažila od kasína získať mimosúdnou cestou aspoň nejakú finančnú kompenzáciu, ale kasíno odmietalo vyplatiť čo i len dolár navyše, a tak celý prípad putuje pred súd. Právnik sa zamýšľa nad tým, že výhovorky kasína sú smiešne a poukazuje na to, že automat nemôže byť pokazený len preto, že kasíno chce, aby bol pokazený. Podľa jeho slov sa malo kasíno zaujímať o jeho stav a udržiavať ho funkčný, ak chcelo pokračovať v jeho prevádzkovaní. Katrina podľa právnika utrpela aj psychickú úzkosť, a tak budú spoločne na súde žiadať o náhradu škody vo výške minimálne 43 miliónov dolárov, aj keď je otázne, či vôbec majú šancu vyhrať.

Odporúčané
Vďaka hre milionárom. Mladík zo Slovenska vyhral 1 298 286 € Vďaka hre milionárom. Mladík zo Slovenska vyhral 1 298 286 € 23. februára 2021, 12:42


Domov
Zdieľať
Diskusia