Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2017, 14:05
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Cristiano Ronaldo sa vraj už rozhodol, chce opustiť Real Madrid. Ovplyvniť ho mali najmä nové obvinenia z daňových podvodov

ŠPORT CRISTIANO RONALDO
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Portugalská hviezda stojí na životnej križovatke.

Vo futbalovom svete si najmä novinári vždy nájdu čas na špekulácie a po najnovších udalostiach neminuli ani Cristiana Ronalda. Portugalská futbalová hviezda si momentálne síce užíva ďalšiu podarenú sezónu, v ktorej s Realom Madrid vyhrala španielsku ligu aj Ligu majstrov, ale Cristiano teraz čelí novým obvineniam z krátenia a nezaplatenia daní. Španielske úrady ho obvinili z toho, že pred pár rokmi nezaplatil dane z čiastky približne 15 miliónov eur a Ronaldovi sa to samozrejme nepáči, takže súdny proces mu určite nepridá na hernej aj psychickej pohode. Aj keď jeho tím Real Madrid vydal pre médiá vyhlásenie, v ktorom svojho hráča plne podporil a odmietol akékoľvek obvinenia, v kuloároch sa dokonca šepkalo, že Real Madrid požiadal viaceré španielske médiá o to, aby pri správach o Ronaldových daňových podvodoch nepoužívali jeho fotky v madridskom drese.

Portugalský denník A Bola preto hneď nato zverejnil zaručené správy o tom, že Ronaldo v súvislosti s novými obvineniami urobil „nezvrátiteľné“ rozhodnutie opustiť Real Madrid. Nepáči sa mu najmä spôsob, akým celý prípad uchopili španielske úrady, a tak dôvod opustiť Španielsko zrejme nesúvisí priamo s Realom Madrid, avšak Cristiano vraj už stihol informovať aj Florentina Péreza o tom, že už toto leto by chcel z Madridu odísť. Ak by sa tak skutočne stalo, záujemcov o jeho služby bude určite dosť, keďže na portugalskú hviezdu si stále brúsia zuby Manchester United či parížske PSG.


Domov
Zdieľať
Diskusia