Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. júna 2017, 22:16
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Na Rolfovom pohlavnom orgáne visí 278 pírsingov. Svetového rekordmana často nechcú pustiť ani cez kontrolu na letisku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Rolf má na svojom tele až 453 pírsingov, implantované dva rohy a celá jeho koža je potetovaná.

Volá sa Rolf Bulchholz a žije v nemeckom Dortmunde. Na konte si drží rekord zapísaný v Guinessovej knihe rekordov za najväčší počet pírsingov. V celom tele ich má až 453, z toho 278 umiestnených priamo na jeho pohlavnom orgáne. Rolf to považuje za ozdobu, no priznáva, že je s tým niekoľko problémov. Tým najväčším je cestovanie. Bezpečnostné kontroly na letisku ho príliš v obľube nemajú a často je prehľadávaný mimoriadne dlhú dobu. Navyše, na čelo si nechal implantovať dva rohy a celé jeho telo je potetované. Mnohým krajinám sa jeho výzor až tak nepáči, veľké problémy zažil napríklad v Spojených arabských emirátoch. Nepustili ho totiž do Dubaja, kde sa vybral sa vystupovať do nočného klubu, no nedostal sa cez letisko. Ochranka bola presvedčená, že plánuje šíriť čiernu mágiu.

 

Až 94 pírsingov má Rolf umiestnených okolo úst a ako sme už spomenuli, takmer tri stovky na pohlavnom orgáne. Konštatuje však, že jeho sexuálny život prebieha normálne a bez problémov. Úsmevne vyhlásil, že v živote treba mať priority a ak by mu kovové prívesky prekážali v týchto činnostiach, radšej by si ich dal odstrániť. Štýl 58-ročného Nemca je však skutočne extravagantný, a preto niet divu, že si z neho ľudia robia posmech, a to najmä na internete. Svojský Rolf si z toho však nič nerobí. Myslíš si, že to už prehnal? Nezabudni sa vyjadriť v komentároch!

Domov
Zdieľať
Diskusia