Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2017, 20:05
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Zabudni na py*inky, novým hitom je slovo papuče. Rozkošné slovenské dievčatko premenilo nevinnú obuv na parádnu slovenskú nadávku

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Ďalšie slovenské dievčatko chce získať naše srdcia.

Len pred pár dňami sa slovenským internetom prehnalo malé dievčatko a jeho rozkošné vyslovovanie slova "tyčinky" a zdá sa, že slovenskí rodičia chcú úspech tyčinkového dievčatka čo najrýchlejšie napodobniť. Najnovšie sa stredobodom pozornosti stalo ďalšie dievčatko, ale slovo "tyčinky" bolo nahradené slovom "papuče", čo koniec koncov ako nadávka znie ešte lepšie. Dievčatko síce spočiatku trochu protestuje a nechce len tak povedať to, čo od neho vyžadujú, ale potom sa púšťa do vyslovovania slova "papuče" a onedlho z neho spraví slovo "popiči". Najkrajšiu výslovnosť potom získa až na samotnom konci videa, keď parádnu slovenskú nadávku akoby vyhláskuje a aj keď si neuvedomuje to, čo rozpráva, aspoň nás opäť raz slovenský jazyk v spojení s deťmi kvalitne pobavili.

Domov
Zdieľať
Diskusia