Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
15. júna 2017, 11:58
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Daniel Radcliffe bojuje v drsnom survival thrilleri o prežitie uprostred nekonečného Amazonského pralesa

FILMY A SERIÁLY DANIEL RADCLIFFE
Uložiť Uložené

Novinka Jungle nám vyrozpráva neuveriteľný skutočný príbeh.

Daniel Radcliffe už urobil viac než dosť, aby sa vymanil zo škatuľky Harryho Pottera. Objavuje sa v zaujímavých a originálnych nezávislákoch (Swiss Army Man) a sem-tam zabrúsi aj do vôd mainstreamu (Now You See Me 2). Teraz prichádza s novým a poriadne lákavým kúskom Jungle. Zahrá si v ňom izraleského cestovateľa Yossiho Ginsberga. Jeho cesta z Bolívie až do amazonskej džungle sa však poriadne zdramatizuje. V momente, keď sa Ginsberg a dvaja jeho spolucestujúci stratia v nekonečnom Amazonskom pralese, začína ich zúfalá snaha o prežitie.

Jungle zrežíroval Greg McLean (Wolf Creek, The Belko Experiment), scenár napísal Justin Monjo podľa knihy samotného Yossiho Ginsberga Jungle: A Harrowing True Story of Survival in the Amazon. Okrem Radcliffea uvidíme aj Thomasa Kretschmanna, Alexa Russella, Lily Sullivan, Jaceka Komana, Yasmin Kassim či Joela Jacksona. Trailer pôsobí pomerne sľubne, snáď dostaneme patrične silný a intenzívny survival thriller. Jungle by mal vstúpiť do amerických kín ešte počas tohto roka.

  

Domov
Zdieľať
Diskusia