Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. júna 2017, 9:46
Čas čítania 0:00
Richard Končol

Na krásnom zelenom Dunaji dnes bude opäť rušno, ovládne ho Grape s hudobným sprievodom

HUDBA
Uložiť Uložené

Tradičná tlačovka sa tento rok opäť nezaobíde bez hudobného doprovodu. Tentokrát žiaden unplugged ani džemíky, ale poriadne pecky naživo.

Grape festival sa už nezadržateľne blíži, preto ti organizátori opäť ponúkajú možnosť zažiť verejnú tlačovku už jeho ôsmeho ročníka. Na vode.

Loď Sun Deck na Tyršovom nábreží bude znovu tým miestom, kde sa dozvieš informácie o tohtoročnom festivale priamo z prvej ruky - bude sa rozprávať o novinkách, programe či téme. Uskutoční sa tiež legendárny vedomostný kvíz o vstupenky na Grejp, no a čo sa týka hudby, na nôtu nám live zahrajú Billy Barman a Walter Schnitzelsson. DJské kormidlo zasa roztočí Yanko Kral a Džunyja G

Lineup bude ešte v priebehu dňa doplnený, takže sa máš určite na čo tešiť. Pre viac informácií o tlačovke sleduj udalosť na Facebooku. Začiatok je o 17:00.

Domov
Zdieľať
Diskusia