Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2017, 18:39
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Dame predstavuje prvú skladbu z debutového albumu, ktorá je triezvym pohľadom na tému peňazí. Počúvaj B€Z NI€H a vychutnaj si výborný videoklip

HUDBA DMS
Uložiť Uložené

Po dlhých rokoch v rape sa Dame rozhodol vydať svoje debutové sólo a dnes dokazuje, že sa skutočne je na čo tešiť.

DMS vydalo ako skupina v roku 2015 viac než úspešný nosič MMXV, s ktorým bolo následne toľko práce, že sa k ďalšej tvorbe dostali až po viac než dvanástich mesiacoch. Dame aj Separ však už dlhšie hovoria o svojich sólových projektoch a všetko nasvedčuje tomu, že svoj sľub splní aj prvý menovaný a v dohľadnej dobe nám predstaví debutový album, na čo sa určite tešíme. Zatiaľ nemáme žiadne bližšie informácie, a tak môžeme len predpokladať, že mu bude patriť až záver roka. 

Dnes sme sa dočkali predstavenia prvej plnohodnotnej ukážky z albumu s názvom B€Z NI€H a myslím, že môžeme s pokojným svedomím prehlásiť, že máme pravdepodobne možnosť počuť adepta na skladbu roka. Ale nepredbiehajme. Čo sa týka hudobnej produkcie, o tú sa postaral dlhoročný kolega Deryck a svoju úlohu zvládol výborne. Už tradične sme sa dočkali aj vizuálneho spracovania a rovnako je treba uznať, že Mišo Nemtuda a jeho A-Team vedia, čo robia. Viac už asi dodávať nie je potrebné a prejdime k výsledku. 

Domov
Zdieľať
Diskusia