Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2017, 18:00
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Ako vyzerá mesiac starý hamburger či 20 dní hnijúci banán? Netradičné zrýchlené zábery zodpovedajú všetky tvoje zvrátené otázky

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Desiatky záberov hnijúcich potravín sú uspokojujúce i znechucujúce zároveň.

Ak si túžiš založiť svoj vlastný YouTube kanál, budeš musieť vymyslieť niečo originálne, aby si dokázal preraziť. Vlogy sa stávajú nudnými a let'splaye už nikto nepozeráva, preto treba posunúť hranice svojej kreativity a začať publikovať niečo skutočné jedinečné. Kanál Temponaut Timelapse začal zverejňovať zábery hnijúceho jedla. Profesionálne a kvalitné timelapsy zobrazujú dramatický prechod medzi čerstvosťou a definitívnym koncom života potravín. Na niektoré sa vrhá hmyz, na iné pleseň, iné si len v pokoji zhnijú. Kanál sa okrem tohot venuje aj iným zaujímavým zrýchleným záberom, no jedlo ničené samotným časom je jednoznačne mimoriadne zaujímavý obsah, ktorý internet ponúka. 

 

 Súhrnné video

Hamburger

Pivo

Mlieko

Banán

Paradajky

Mandarínka

Jablko

Cukina

Domov
Zdieľať
Diskusia