Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
10. júna 2017, 11:33
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Úder od Anthonyho Joshuu by ťa pripravil o tvár, ale aj všetky sny. Boxer si vyskúšal boxovací automat, aj keď v minulosti už jeden pokazil

ZAUJÍMAVOSTI ANTHONY JOSHUA BOX
Uložiť Uložené

Jeden z najlepších boxerov sveta sa s automatom nemaznal.

Pred pár týždňami porazil Klička a momentálne je považovaný za najlepšieho či druhého najlepšieho boxera v ťažkej váhe na celom svete, a to má pred sebou ešte stále dlhoročnú kariéru. Anthony Joshua je veľký sympaťák, o čom divákov presvedčil aj v televíznej šou The Graham Norton Show a svojim fanúšikom nielenže zapózoval v bielej košeli, ale ešte si aj zapojil do menšej výzvy medzi pozvanými hosťami. Hostia dostali za úlohu vyslať úder smerovaný na boxovací automat a ako sa dalo očakávať, Anthony sa šetril na úplný záver.

Rachel Weisz svojím výkonom pochopiteľne neohúrila, Martin Freeman, Greg Davies aj Graham Norton zasadili automatu celkom solídne údery, ale keď sa k nemu napokon postavil Anthony Joshua, aj automat zrejme pochopil, že má problém. Boxer samozrejme súťaž vyhral s najvyšším skóre a to sa očividne ani nijak zvláštne nesnažil. Jeho úder by ti pravdepodobne spôsobil veľké problémy, pretože boxovacie automaty s Anthonym nemajú veľmi dobré skúsenosti. V minulosti sa proti jednému postavil spoločne s futbalistom Troyom Deeneym a čo čert nechcel, Anthony po svojom údere celý automat rozbil a pokazil.

Domov
Zdieľať
Diskusia