Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. júna 2017, 15:18
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Trenčín sa otrasie v základoch: Už čoskoro ho svojou návštevou poctí svetový DJ Armin van Buuren

REFRESHER
Uložiť Uložené

Tanečný festival EDMANIA, ktorý začal písať svoju históriu v roku 2015, dosiahol nevídaný úspech. Na jeho open air edícii sa 4. júla 2017 predstaví päťnásobný najlepší svetový DJ a producent Armin van Buuren!

EDMANIA festival má za sebou úspešné dve edície v hale, ale aj premiéru pod holým nebom. Za necelé dva roky fungovania si podmanil srdcia mnohých fanúšikov nielen zo Slovenska, ale aj z okolitých krajín. Na druhé open air pokračovanie, ktoré sa bude konať v utorok 4. júla, budú vypravené partybusy z Čiech i Poľska. Všetky cesty partychtivých ľudí budú mieriť do Trenčína, kde sa po niekoľkoročnej prestávke predstaví opäť kráľ žánru trance - Armin van Buuren.

Päťnásobný víťaz ankety o najlepšieho DJa sveta Armin van Buuren sa v Trenčíne predvedie v exkluzívnom, až trojhodinovom sete. Slovenskú premiéru pod holým nebom si odkrúti izraelské psytrance duo Vini Vici, ale taktiež talent z Holandska Rodg. Nórsku kvalitu naservíruje miláčik slovenského publika Orjan Nilsen, ktorý na EDMANIA prichádza už po druhý raz. Slovensko budú na stagei reprezentovať: Driftmoon a ReOrder v špeciálnom b2b sete, DJ Pico, Milan Lieskovsky, Martin Michniak a Soul Mirror.

Team EDMANIA pre túto edíciu pripravuje v spolupráci s Ministry Rental úchvatnú audiovizuálnu show na stagi postavenom špeciálne podľa Arminových požiadaviek. Areál EXPO CENTRA bude pre túto príležitosť upravený na maximálny komfort návštevníkov. Organizátori sľubujú pohodlie v oddychovej zóne ChillVill, ale taktiež zábavu na kolotočoch.

Trenčín sa otrasie v základoch: Už čoskoro ho svojou návštevou poctí svetový DJ Armin van Buuren

Vstupenky na festival EDMANIA aktuálne v predaji za cenu 44,99€ na Partymenu.eu Na mieste budú vstupenky dostupné za cenu 49,99€ v limitovanom množstve. Všetky potrebné a aktuálne informácie návštevníci nájdu na facebookovej stránke EDMANIA alebo na www.edmania.eu

Trenčín sa otrasie v základoch: Už čoskoro ho svojou návštevou poctí svetový DJ Armin van Buuren
Domov
Zdieľať
Diskusia