Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
8. júna 2017, 16:41
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

V 7. sérii Game of Thrones bude v jednej scéne súčasne horieť najviac ľudí spomedzi všetkých kaskadérskych kúskov v histórii kinematografie

FILMY A SERIÁLY GAME OF THRONES
Uložiť Uložené

Ďalší rekord pre Game of Thrones.

Showrunner David Benioff prezradil zaujímavú novinku. Ich hlavný stund coordinator sa chcel s jednou epizódou dostať do Guinessovej knihy rekordov. Na pľaci teda nechal zapáliť 20 kaskadérov so 73 popáleninami, to všetko v jednom zábere. Samozrejme, pripočítajte si k tomu desiatky až stovky ľudí vytvorených počítačmi v pozadí, ktorí horeli taktiež a máte peknú predstavu o tom, čo nás čaká. Oheň je v Game of Thrones veľmi významným prvkom či už príbehu, tak aj niekoľkých smrtí a dôležitých udalostí, o čom sme sa presvedčili aj v poslednej epizóde minulej série. Bude zaujímavé sledovať, čo do Westerosu prinesú draci, no určite to bude veľa ohňa a popálenín. Na vlastné oči sa presvedčíme v júli a auguste. Premiéra prvej epizódy je naplánovaná na 16. júla.


Ako bonus tu pre vás máme video zo zákulisia, kde uvidíte aj pár nových záberov. Primárne sa ale sústreďuje na kostýmy.

Domov
Zdieľať
Diskusia