Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. júna 2017, 19:16
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Hip Hop Žije zverejňuje ďalšie zahraničné mená. Okrem Fat Joea sa môžeme tešiť na RiFF RAFFa a S.A.S

REFRESHER BRATISLAVA FESTIVAL HIP HOP ŽIJE
Uložiť Uložené

Ak ste si mysleli, že organizátori sa pre jubilejný piaty ročník rozhodli zavolať len jedno veľké zahraničné meno, teraz vás radi vyvedieme z omylu.

Najväčši slovenský rapový sviatok menom Hip Hop Žije oslávi tento rok už svoje jubilejné piate narodeniny. Ako už iste viete, festival začína už o pár dní, teda presnejšie 30. júna a už tradične odštartuje letnú sezónu tým najlepším spôsobom. Oproti minulému roku sme vám už stihli predstaviť aj zopár noviniek, ktoré sme zhrnuli v tomto článku. Za všetko spomenieme presun do vedľajšieho priestranejšieho areálu na bratislavských Zlatých pieskoch, vďaka čomu sa dočkáme aj viacerých stageov a bohatého sprievodného programu. Organizátori už zároveň stihli oznámiť aj meno zahraničného headlinera, ktorým sa stáva Fat Joe

FAT JOE si pre vás mimochodom pripravil už aj videopozvánku v krásnej košeli.

Už dlho v článkoch spomíname, že sa organizátori snažia posúvať latku vyššie, no a ak ste si doteraz mysleli, že sa počítadlo headlinerov zastaví na čísle jedna, teraz vás veľmi radi vyvedieme z omylu. Okrem Fat Joe-a sa totiž na Hip Hop Žije 2017 predstaví aj RiFF RAFF, ktorý mimochodom pred pár dňami navšívil Prahu a musíme uznať, že jeho vystúpenie fungovao viac než výborne. Doslova ODB z inej galaxie, ktorého môžeš poznať napríklad aj vďaka skladbe DOLCE & GABBANA. No a môžeme sa tešiť aj na londýnskych S.A.S aka SAS Eurogang aka Streets All Salute patriaci pod európsku časť The Diplomats. Tých už určite poznáš napríklad aj zo skladby €GANG, ktorú spáchali spoločne s H16 v úplnom závere roka 2014. Prípadne určite stoji za pozretie aj ich vystúpenie pre Westwood. Line-up teda posilňujú ďalší traja hostia, od ktorých môžeme očakávať obrovské shows, ktoré si určite nenechaj ujsť.

 

Hip Hop Žije zverejňuje ďalšie zahraničné mená. Okrem Fat Joea sa môžeme tešiť na  RiFF RAFFa a S.A.S
Hip Hop Žije zverejňuje ďalšie zahraničné mená. Okrem Fat Joea sa môžeme tešiť na  RiFF RAFFa a S.A.S

No a čo sa týka lístkov, tak tie si môžeš zakúpiť napríklad hneď na oficiálnej stránke www.hiphopzije.sk za zatiaľ podstatne zvýhodnenú cenu, ktorá sa bude ešte navyšovať. Vidíme sa!

Hip Hop Žije zverejňuje ďalšie zahraničné mená. Okrem Fat Joea sa môžeme tešiť na  RiFF RAFFa a S.A.S
Domov
Zdieľať
Diskusia