Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. júna 2017, 10:02
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Lacné pivo a všetky peniaze nahádzať do automatov. Svet neúspešných sa dobre zabáva na tom, čo zažíva obyčajná pracujúca trieda

ZAUJÍMAVOSTI FACEBOOK
Uložiť Uložené

Život z tej menej úspešnej strany nevyzerá až tak lákavo.

Každý človek nemôže byť v živote úspešný, ale aj neúspešní ľudia si vedia svoje drahocenné chvíle užívať. Satirická facebooková stránka Svět neúspěšných sa na našom webe objavila ešte na jeseň minulého roka, keď sme ti priniesli zopár z tých najlepších príspevkov, avšak odvtedy tam pribudla hromada klenotov a my sme jednoducho nemohli odolať. Vo svete neúspešných nejde o to, kam sa v lete vyberieš na dovolenku a koľko mesačne dokážeš ušetriť peňazí zo svojej výplaty, ale skôr o to, koľko stoviek môžeš každý deň nahádzať do automatov a kde predávajú pivo za pár centov. Miestni členovia o vlastnení auta iba snívajú a práca im nič nehovorí, pretože sociálne dávky sú predsa len stabilnejší príjem, a tak si treba dávať dobrý pozor na to, ako sa tam vyjadríš, pretože môžeš byť okamžite označený za príslušníka buržoáznej triedy a budeš musieť utiecť. Samozrejme, všetko treba brať so štipkou humoru a komentáre miestnych štamgastov sú skutočne dokonalé.

Späť
Zdieľať
Diskusia