Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2017, 15:17
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ženy zažívajú najlepšie orgazmy až po 36-tke. Výskum zameraný na ženskú sexualitu a jej vývoj prišiel s viacerými zaujímavými zisteniami

ZAUJÍMAVOSTI ORGAZMUS
Uložiť Uložené

Zaujímavá štúdia o tom, ako sa vyvíja vzťah žien a ich sexuality.

Sexuálna energia a s ňou prichádzajúce potešenie sa postupom rokov mení a vyvíja, čo koniec koncov dokazuje aj najnovšia štúdia z dielne Natural Cycles. Natural Cycles je aplikácia, ktorá funguje ako antikoncepcia, a tak si v nej môžeš všetko dôkladne naplánovať, aby si znížila šance toho, že sa ti podarí s partnerom splodiť potomka. Tím stojaci za aplikáciou si však zobral do parády 2600 žien a prostredníctvom zaužívanej metodológie zvanej McCoy Female Sexuality Questionnaire ich zároveň rozdelil do troch rozdielnych skupín. Najmladšiu skupinu tvorili ženy pod 23 rokov, v strednej skupine sa vek pohyboval od 23 do 36 rokov a v staršej skupine to boli ženy nad 36 rokov. Výskumníci chceli prísť na to, kedy žena zažíva najlepšie orgazmy, kedy sa cíti najatraktívnejšie a kedy si sex užíva najviac a výsledky hovoria jasnou rečou.

Najatraktívnejšie sa cítili ženy nad 36 rokov, čo výskumníci pripisujú najmä vyzretejšej mysli, životným skúsenostiam a vyššiemu sebavedomiu v porovnaní s mladšou skupinou od 23 do 36 rokov, ktorá ešte stále vo viacerých oblastiach života len tak experimentuje. Až 58 percent žien v najstaršej skupine nad 36 rokov sa v dotazníku vyjadrilo, že ich orgazmy sú najlepšie a je ich aj najviac, čím prevýšili obidve mladšie skupiny o 10, respektíve 5 percent. Najstaršia skupina si zároveň najviac užíva sex, keďže až 86 percent žien z nej priznalo, že za posledné 4 týždne zažili príjemný pohlavný styk. Ako sa ukázalo, predsa len niečo bude na tom, že ženy si svoju sexualitu dokážu najviacu žiť až neskôr vo svojom živote a prekročenie životnej križovatky s názvom tridsiatka tak nakoniec nemusí byť až také hrozné.

Ženy zažívajú najlepšie orgazmy až po 36-tke. Výskum zameraný na ženskú sexualitu a jej vývoj prišiel s viacerými zaujímavými zisteniami
Zdroj: tumblr
Domov
Zdieľať
Diskusia