Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. júna 2017, 14:00
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Drahé autá, nádherné ženy a hudobná produkcia od Sergeia Barracudu. Pil C a Pastor idú v najnovšom videoklipe na plný plyn

HUDBA PIL C
Uložiť Uložené

Chalani z AK sa pripomínajú novou skladbou s Pil C-m, na ktorej sa Sergei prvý krát predstavuje ako hudobný producent.

V minulom roku nám chalani z Azurit Kingdom predstavili svoje sólové projekty, na ktorých predviedli, že im to ide aj mimo spoločných skladieb. Sergei Barracuda aj Pastor mali následne kopec práce s vystúpeniami, a tak sa pochopiteľne nezameriavali na vydávanie nových vecí, no už ubehlo dostatočne veľa času a my vám tak dnes môžeme predstaviť novinku z ich dielne. Určite už mnohí z vás mali možnosť na sociálnych sieťach zaregstrovať prípravy videoklipu, v ktorom sa okrem ostravských AK objavuje aj slovenský reprezentant Pil C. Je snáď všetkým jasné, že majú výborné vzťahy a my podobné spolupráce berieme vždy všetkými desiatimi.

Dnešná skladba dostáva názov Riderz a prakticky celá sa nesie v tomto autičkárskom duchu, ktoré Pil C aj Pastor metaforicky pretavujú do rapu. Zaujímavosťou je, že Sergei B. tentokrát nedoručil žiadnu slohu, ale postaral sa o hudobnú produkciu. V konečnom dôsledku sme jeho iniciatívu v tejto diciplíne už mohli registrovať na jeho instagram stories, a tak bolo len otázkou času, kedy to príde. Nech sa páči, tu je výsledok. 

Domov
Zdieľať
Diskusia