Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. júna 2017, 16:32
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vladimir 518 pokrstil v pražskom Roxy svoj album Ultra! Ultra! za sprievodu 3D projekcií a bolo to nádherné! (Fotoreport)

HUDBA
Uložiť Uložené

Takto má vyzerať krst! Špeciálni hostia, nezabudnuteľná show a nenahraditeľná atmosféra, na ktorú budú zúčastnení ešte dlho spomínať.

Vladimir 518 pred pár dňami vydal svoj ďalší sólový projekt s titulom Ultra! Ultra!. Snáď nikto nebude pochybovať o tom, že sme sa dočkali skutočného hudobného zážitku a album znie presne tak, ako by sme od hlavy BiggBoss labelu mohli očakávať. Zároveň sme sa dočkali aj neformálnej release párty a tiež oficiálnych krstov. Na tom pražskom sme samozrejme nemohli chýbať ani my, obzvlášť keď ide o takto výnimočnú udalosť. Okrem samotného hlavného aktéra odohral svoje vystúpenie aj Logic, ktorý zahral aj bangre zo svojho rovnako ešte horúceho počinu. Tesne pred polnocou už ale pódium ovládol Vladimir 518 a dlho pripravovaná svetelná 3D projekcia pripravená špeciálne pre toto vystúpenie

Pre všetkých zúčastnených boli k dispozícii aj 3D okuliare, ktoré dávali tomuto koncertu doslova iný rozmer. Odzneli nové skladby, no keďže na stagei nechýbal ani Orion, dočkali sme sa aj tých najlegendárnejších záležitosti, takže si na svoje prišiel naozaj každý. Som si skoro istý, že sme mali možnosť vidieť jeden z najzásadnejších československých formátov vystúpenia vôbec a všetci návštevníci Roxy naň budú ešte veľmi dlho spomínať. Nenapodobiteľnú klubovú atmosféru vám síce vynahradiť nevieme, no užite si aspoň exkluzívny fotoreport z objektívu šikovného Filipa Porebu.

Späť
Zdieľať
Diskusia