Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. júna 2017, 19:59
Čas čítania 0:00
Matěj Toman

Charitativní koncert Ariany Grande, Justina Biebera, Pharrella a dalších i v českých domácnostech. Exkluzivně ho k nám přinese Česká televize

HUDBA
Uložiť Uložené

V neděli večer laď ČT art.

Nedávný koncert Ariany Grande doprovázel teroristický útok a s ním spojená smrt 22 lidí. Ariana právě skončila, když útočník Salman Abedi detonoval bombu a 22 lidí poslal na onen svět a desítky z nich zranil. Obyvatelé Spojeného království hned vyšli do ulic vyjádřit solidaritu s rodinami mrtvých a už brzy se objevily informace o benefičním koncertu One Love Manchester.

Ariana Grande se totiž vrátí zpívat do Manchesteru a přidají se k ní i jména jako Coldplay, Justin Bieber, Katy Perry, Take That a Pharrell Williams. Vše se odehraje už v neděli, ale jen v posledních hodinách do všeho vklouzl menší zvrat.

Charitativní koncert Ariany Grande, Justina Biebera, Pharrella a dalších i v českých domácnostech. Exkluzivně ho k nám přinese Česká televize

Česká televize totiž oznámila, že nabídne živé vysílání. Lístky na jeden z největších koncertů se vyprodaly během 6 minut, a tak si ho můžeš díky ČT art vychutnat už v neděli 4. června od 20:00 přímo z pohodlí tvého gauče.

Domov
Zdieľať
Diskusia