Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
1. júna 2017, 15:28
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Celá slovenská rapová scéna na jednom parkovisku. Nahliadni spolu s nami do backstageu Rytmusovej Kerestapo Tour

REFRESHER DMS REFRESHER+ RYTMUS
Uložiť Uložené

Ako to vyzerá na koncerte, kde sa stretne značná časť slovenskej rapovej scény? Vychutnaj si rozhovory aj zábery z koncertov DMS, Rytmusa či P.A.T.

Len pred pár týždňami sme začali s novou sériou videí, prostretníctvom ktorej by sme radi slovenským a českým rapovým fanúšikom poodhalili miesta, kam sa bežný smrtelník len tak ľahko nedostane. Prvé kroky Refresher Backstage-u smerovali na koncert Pil C-ho a následne sme vás vzali aj na jeden z krstov Karlovho albumu 666. Neodmysliteľnou súčasťou tohto seriálu sú tiež krátke rozhovory, takže máš možnosť dozvedieť sa niečo viac o samotných interpretoch a tiež sa presvedčiť o tom, že atmosféra na ich živých vystúpeniach stojí za to a je treba ju zažiť na vlastnej koži.

Samozrejme pripravujeme aj ďalšie diely a dnes pre vás máme tretie pokračovanie, tentokrát z Rytmusovej Kerestapo Tour v Nových Zámkoch, ktorá sa konala počas minulého víkendu. Okrem samotného Krstného otca boli súčasťou tejto zastávky aj P.A.T., Mega M, DMS, H16, Pil C či Aless, a tak sme túto príležitosť využili a väčšinu z nich aj vyspovedali. Ak ťa teda zaujíma, čo rapová scéna v najbližšom období chystá a čo všetko sa deje v pozadí koncertu takých rozmerov, na ktorom sa stretnú skoro všetky zásadné mená, pohodlne sa usaď a uži si report od moderátora Šajma a kameramana Grca

Domov
Zdieľať
Diskusia