Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. mája 2017, 20:08
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Mama dostala univerzitný titul, pretože so svojím ochrnutým synom bola na každej prednáške. Chcela mu zabezpečiť najlepšie vzdelanie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Bez nej by to Marty jednoducho nedokázal dotiahnuť až do úspešného konca.

Materinská láska nemá hraníc. Judy O’Connor to v priebehu uplynulých rokov dokázala, keď so svojím ochrnutým synom navštevovala výučbu na jeho univerzite každučký deň, aby mu mohla pomáhať s písaním poznámok a pohybom po areáli vo všeobecnosti. Jej 29-ročný syn Marty bol až od obdobia pred štyrmi rokmi aktívnym mladým chlapom, ktorý sa venoval snowboardingu či volejbalu, ale jedna osudová chvíľa mu život úplne zmenila. Marty nešťastne spadol zo schodov a poškodil si niekoľko kľúčových častí tela natoľko, že mu ochrnuli všetky končatiny. Aj keď mu následne pomohol intenzívny rekonvalescenčný kurz, ochrnutie už nezmizlo, a tak si jeho mama povedala, že mu umožní nasledovať akademické sny. Marty síce na prednáškach používal počítač či iPad prispôsobený na využívanie hlasovou formou, ale niekedy to jednoducho nešlo, alebo to nebolo praktické, a preto tam stále bola aj jeho usmievavá mama.

Najkrajšia chvíľa prišla pred pár dňami, keď nastal čas, aby si Marty oficiálne prevzal svoj univerzitný diplom. Samozrejme, na pódium ho priviezla jeho mama a tešila sa z toho, že to Marty aj napriek prekážkam dokázal, avšak Marty si pre ňu spoločne s univerzitou prichystal ešte jedno obrovské prekvapenie. Uvádzač celej ceremónie odrazu zahlásil, že aj Judy si má prísť prevziať svoj čestný MBA titul z Champan University a následná oslava určite musela stáť za to.


Domov
Zdieľať
Diskusia