Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. mája 2017, 9:56
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Fotografie, ktoré by dokázali rozvášniť každého perfekcionistu. Náš svet si niekedy musíme prispôsobiť, aby vyzeral dokonale

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Perfekcionizmus dokáže skrášliť deň.

V dnešnom svete človek dokonalosť nemusí nachádzať úplne jednoducho, ale našťastie stále existujú spôsoby, ako si uspokojiť svoje perfekcionistické receptory. Najspoľahlivejším spôsobom, ako v sebe potlačiť nervozitu z asymetrie v našej spoločnosti, je na chvíľu si oddýchnuť pri pohľade na to, ako dokonale vie pracovať príroda či ľudstvo. Predavači na trhu s koreninami, ale ani predavači v supermarketoch sa za svoje zručnosti hanbiť nemusi, ale je pravdou, že niekedy ani netreba priveľkú námahu na to, aby sa tvoj sen zaplnil pocitmi dokonalosti, čo ti bude jasné pri pohľade na ideálny súlad eskalátora a obyčajných topánok. Niekto teda relaxuje športovaním či spánkom, ale podľa nás je najbezpečnejšie jednoducho si prezrieť zopár skvelých obrázkov a stres sa z tvojho života hneď vytratí.

Späť
Zdieľať
Diskusia