Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. mája 2017, 22:05
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Nevesta ako počítačová inžinierka nemala žiadne kamarátky, tak si zavolala kamarátov. Spoločné fotenie vďaka tomu dopadlo ešte lepšie

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Chlapci zastúpili kamarátky skutočne excelentne.

Život ženy študujúcej a pracujúcej ako počítačová inžinierka nie je v oblasti priateľstiev príliš rozmanitý. V dominantne mužskom kolektíve sa ťažko hľadajú najlepšie kamarátky, ale 24-ročná Rebeca Brantes z Brazílie si z toho pred vlastnou svadbou ťažkú hlavu nerobila. Na svojich predsvadobných fotografiách síce pôvodne snívala mať najmä hromadu najlepších kamarátok, lenže život to zariadil tak, že namiesto toho si pozvala svojich kamarátov, ktorí aj ochotne zapózovali tak, ako od nich Rebeca vyžadovala. Pravdou je, že v jej triede na univerzite je v tejto chvíli iba jednou zo štyroch dievčat spomedzi 60 študentov, takže kamarátky by si musela hľadať niekde inde a ak v škole človek trávi väčšinu týždňa, potom je oveľa jednoduchšie naviazať sa na spolužiakov. Fotografie teda napokon vyzerajú ešte lepšie ako tie obyčajné a skvelú prácu odviedol aj fotograf Fernando Duque, ktorý mal jasnú predstavu o tom, ako by jednotlivé zábery mali vyzerať a doviedol ju do dokonalosti.



Domov
Zdieľať
Diskusia