Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2017, 19:35
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Brandon si po prvom neúspešnom rande od nápadničky vypýtal naspäť peniaze za lístky a pizzu. Neodpisovala, a tak na ňu podal žalobu na súd

ZAUJÍMAVOSTI NOVÉ FILMY V KINÁCH (KINOPROGRAM)
Uložiť Uložené

Príbeh, ktorý napísal sám život.

Ak ste si doteraz mysleli, že jedno z vašich stretnutí s náhodnými nápadnikmi nedopadlo podľa predstáv, máme tu dôkaz, že to môže byť ešte oveľa horšie. V Texase sa totiž udial bizarný príbeh, ktorý napísal sám život. Párik dvoch pravdepodobne čudných ľudí, ktorí sa spoznali na internete, sa rozhodol ísť na prvé rande do kina. Žena sa však od začiatku viac venovala hraniu sa so svojim smartfónom ako samotnému deju, a to sa nepáčilo mužovi, ktorý ju opakovane upozorňoval, aby to nerobila a prípadne si to išla vybaviť von. Žena ho poslúchla a odišla von, no viac sa už nevrátila. No a keďže sa do kina dopravili jej autom, Brandon Vezmar sa nemal ako dostať domov, a tak musel počkať na autobus.

Do tohto momentu by tento príbeh pravdepodobne nebol až tak atraktívny, no to našťastie nie je všetko. Muža tento zážitok poznačil natoľko, že sa rozhodol nechať si od svojej bývalej nápadničky preplatiť lístok do kina  v hodnote viac než 15 eur. Tá však po prvej správe komunikáciu odmietla, a tak ju samozrejme udal a všetko bude musieť vyriešiť až súd. Žena by mohla argumentovať zlou selekciou filmu, no zároveň je možné, že by tento spor mohol vyriešiť majiteľ reťazcov kín, ktorý mu ponúkol darčekový poukaz v tej istej hodnote ak žalobu stiahne. 

Brandon si po prvom neúspešnom rande od nápadničky vypýtal naspäť peniaze za lístky a pizzu. Neodpisovala, a tak na ňu podal žalobu na súd
Domov
Zdieľať
Diskusia