Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2017, 22:03
Čas čítania 0:00
Peter L.

Mladý Sheldon Cooper sa od toho staršieho až tak nelíši. Nalákajú vás prvé ukážky na sledovanie pripravovaného seriálu?

FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Spin-off k úspešnému The Big Bang Theory naberá reálnu podobu a každý si na neho môže vytvoriť svoj názor...

O tom, že Sheldon Cooper z The Big Bang Theory dostane vlastný seriál, sme vás už pred nejakým časom informovali. V čase oznámenia však neboli známe žiadne detaily, o čom nová show bude, okrem toho, že sa má zamerať na minulosť obľúbenej postavy. Že sa ale zameria až na takú vzdialenú minulosť sme naozaj netušili.

Televízna stanica CBS dnes vypustila do éteru prvý trailer pre seriál oficiálne pomenovaný "Young Sheldon" v hlavnej úlohe len s 9-ročným Iainom Armitagom, ktorého môžete poznať z nedávnych Big Little Lies. Sheldon ešte vo veľmi mladom veku vďaka svojej inteligencii predbehol svojich rovesníkov. To mu umožnilo dostať sa na strednú školu o zopár rokov skôr, ako iným 9-ročným deckám. Ak sledujete The Big Bang Theory, určite viete, že to, čo mu príroda nadelila na inteligencii, mu ubrala na empatii. Seriál bude zrejme postavený na týchto sociálnych interakciách a vy si už teraz môžete vytvoriť názor, či je tento humor vašou šálkou kávy alebo nie.

Domov
Zdieľať
Diskusia