Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2017, 14:05
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Rozvod nemusí skončiť len vojnou. Hitom internetu sú selfie fotky usmiatych párov, ktorých manželské cesty sa práve rozdelili

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Netreba toho druhého hneď znenávidieť.

Rozvodom v súčasnosti končí obrovské množstvo manželstiev, ale to ešte nutne neznamená, že sa bývalí manželia začnú okamžite ignorovať a robiť si zo života peklo. Samozrejme, veľká časť rozvodov sa skončí nejako takto, avšak už niekoľko rokov na internete existuje kampaň s názvom "divorce selfie", čiže v preklade rozvodová selfie. Rozídené páry sa po odchode zo súdnej siene odfotia, či už priamo pred ňou, alebo niekde na spoločnej večeri, aby ľuďom ukázali, že si aj napriek vzťahovým komplikáciám a odlišnostiam toho druhého stále vážia a nevidia dôvod, prečo naňho zanevrieť. Uvedomujeme si, že v niektorých prípadoch sa jedna zo strán takto milo zachovať nemôže, ale kde sa to čo i len trochu dá, je zrejme oveľa lepšie rozviesť sa a potom s bývalým partnerom udržiavať prívetivý vzťah, ako sa znenávidieť a len si vyrábať zbytočný stres.

Späť
Zdieľať
Diskusia