Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. mája 2017, 2:41
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Svoje brány čoskoro otvorí prvá oficiálna Nutella reštaurácia! Život si tam osladíš aj palacinkami či wafflami, ale aj polievkou a šalátom

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Splnený sen miliónov ľudí.

Zázraky sa na tejto planéte ešte stále dejú a jeden z nich sa odohrá aj 31. mája v americkom meste Chicago, kde svoje brány otvorí vôbec prvá oficiálna Nutella reštaurácia. Samotná prevádzka bude vlastnená priamo spoločnosťou Ferrero, ktorá sladkú nugátovú pochúťku vyrába a jej zástupcovia sa už stihli vyjadriť, že jednoducho dospeli do štádia, kedy chceli svojim fanúšikom ponúknuť pravú Nutella atmosféru a niet lepšieho spôsobu, ako otvoriť priamo reštauráciu. Reštaurácia dostane názov Nuttela Cafe a okrem tradičných sladkých pokrmov ako zmrzlina, waffle či palacinky si tam návštevníci budú môcť pochutnať aj na rôznych polievkach a šalátoch, ktoré samozrejme nebudú Nutellu priamo obsahovať, ale po ich konzumácii by bolo hriechom odísť bez zaslúženého dezertu.

Ak sa teda čírou náhodou budeš na konci mája nachádzať v Chicagu, určite sa v Nutella Cafe zastav, pretože po oficiálnom otvorení bude na prvých 400 štastlivcov čakať jeden pokrm z menu úplne zadarmo. Na internet sa už dokonca dostalo aj samotné menu, takže ak ho Ferrero výrazne nezmení, aspoň si rovno môžeš vybrať, po čom tvoje srdce piští.

Svoje brány čoskoro otvorí prvá oficiálna Nutella reštaurácia! Život si tam osladíš aj palacinkami či wafflami, ale aj polievkou a šalátom
Zdroj: Nutella


Domov
Zdieľať
Diskusia