Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
18. mája 2017, 19:37
Čas čítania 0:00
Richard Balog

Conor McGregor podpísal prvú časť zmluvy o pästnom súboji s Floydom Mayweatherom. Miliardový zápas je opäť o čosi bližšie

ŠPORT CONOR MCGREGOR FLOYD MAYWEATHER
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Skvelá správa pre všetkých fanúšikov bojových športov a obzvlášť boxu.

Pred pár mesiacmi nepredstaviteľná udalosť, ktorá sa možno už v priebehu najbližších týždňov stane realitou. Aj takýmto spôsobom by sme mohli opísať boxérsky súboj medzi Conorom McGregorom a Floydom Mayweatherom. Veľmi výrazný krok totiž len včera urobil írsky zápasník podpisom  prvej časti veľkej zmluvy so svojími partnermi Zuffa LLC., The UFC a Paradigm Sports Management.

Podľa portálu The MAC Life ide vôbec o najdôležitejšiu časť rokovaní o vysoko očakávanom zápase medzi dvomi šampiónmi, ktorých, veríme, nie je potrebné predstavovať. Po priblížne roku, kedy sa objavili vôbec prvé špekulácie, sa tak konečne dočkávame prvých oficiálnych "papierovačiek" a sme o krôčik bližšie k miliardovému pästnému súboju.

"Money", ako znie prezývka 173 centimetrov vysokého boxéra zo Spojených štátov, síce ukončil aktívnu kariéru ešte v roku 2015, avšak stále sa udržuje v tréningovom rytme, a tak by mal zápas určite vysokú dávku kvality. Teda samozrejme len za predpokladu, že dôjde ku vzájomnej dohode. Po vzore McGregora by tak aj známy pôžitkár a vyznávač luxusného životného štýlu mohol už v najbližších dňoch urobiť všetko potrebné pre uskutočnenie zápasu roka, ktorý by prepisoval dejiny športu.

Odporúčané
RECENZIA: McGregor Forever RECENZIA: McGregor Forever 22. mája 2023, 16:30

Dôležitým faktorom pri podpise zmlúv avšak určite bude finančná lukrativita, keďže predpokladáme, že pre "smiešnych" 50 miliónov dolárov by predovšetkým Floyd do ringu už nevstupoval. Uvidíme teda, ako samotné jednania nakoniec dopadnú a kedy sa “Billion Dollar Fight” reálne uskutoční.

Conor McGregor podpísal prvú časť zmluvy o pästnom súboji s Floydom Mayweatherom. Miliardový zápas je opäť o čosi bližšie
Zdroj: google.com
Domov
Zdieľať
Diskusia