Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2017, 20:37
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Vydanie Dalybovho debutového sóla sa blíži. Vypočuj si novinku s Logicom, ktorá dostáva názov Buran

HUDBA DALYB
Uložiť Uložené

Informácia o tom, že producent z košickej Haha Crew vydá v aktuálnom roku svoj album, je už známa niekoľko mesiacov a teraz sme sa dočkali aj ďalšej ukážky.

V roku 2017 by mali okrem veľa iných vydať svoje sólové albumy aj všetci členovia košickej Haha Crew. Alebo teda minimálne dvaja, ktorí nám už dokonca čo-to z ich aktuálnej tvorby poodhalili. Dnes sa budeme opäť venovať Dalybovi a jeho chystanému producentskému projektu so zatiaľ neznámym názvom aj dátumom vydania. Fanúšikovia však už mali možnosť počuť aj dve ukážky, pričom na oboch sa mladý a talentovaný producent zhostil aj úlohy rapera. Či úspešne, už nechávame na vašom posúdení. Po skladbách Fascinujúce s Egom a sólo Pištole & ruže tu dnes máme v poradí tretiu ukážku, tentokrát s názvom Buran, kde sa objavuje aj český kolega Logic.

Chalani majú k sebe aj tvorbou blízko už od čias, kedy sme o nich napísali prvé články, a tak táto spolupráca nie je hádam pre nikoho prekvapením. Track sa obišiel bez refrénu a či sa jedná o najlepší singel z Dalybovho albumu, ako Yzomandias na začiatku tracku ohlasuje, sa čoskoro ukáže. Teraz je už ale čas na dnešnú novinku a na záver snáď len doplním, že všetky novinky týkajúce sa chystaných releasov nájdeš na instagrame @fckthemcom.

Domov
Zdieľať
Diskusia