Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
16. mája 2017, 15:54
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Babička sa mala odviezť 10 kilometrov ku lekárovi, ale po 8 hodinách a 480 kilometroch skončila v Škótsku. Musela ju prísť vyzdvihnúť dcéra

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Zmätená starenka jednoducho pokračovala v jazde.

Starší ľudia vedia z času na čas poriadne zazmätkovať a podarilo sa to aj 83-ročnej babičke z Anglicka. Starenka si sadla do svojho auta a mala sa odviezť len necelých 10 kilometrov do najbližšej nemocnice, kde bola objednaná na vyšetrenie, avšak cestou od domu do nemocnice narazila na dopravné obmedzenie a musela využiť obchádzkovú trasu. Práve obchádzka ju zmiatla natoľko, že z 10 kilometrovej cesty sa odrazu stalo neuveriteľných 8 hodín a 480 kilometrov a babička napokon skončila až v susednom Škótsku.

Možno by nebola zastavila ani tam, ale došiel jej benzín, a tak jej auto zastavilo priamo na ceste pred domom, odkiaľ vyšiel starostlivý pár a obaja robili starenke spoločnosť až dovtedy, kým si pre ňu neprišla jej dcéra. Babičku sa podarilo policajtom nájsť vďaka tomu, že jej dcéra upozornila na jej nečakané zmiznutie a podľa dopravnej kamery jej auto vystopovali na diaľnici smerom do Škótska. Aj starostlivá dvojica zavolala na políciu a vysvetlila, koho to majú pred svojím domov, takže dcéra síce musela minúť peniaze na letenku, ale nikomu sa nič nestalo a všetci boli napokon šťastní, že sú opäť spolu. Dcéra sa dokonca vyjadrila, že jej 83-ročná matka nikdy nemala rada šoférovanie, a tak sa jej tento pocit po poslednom zážitku ešte výraznejšie zosilní.



Domov
Zdieľať
Diskusia