Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2017, 9:33
Čas čítania 0:00
Matúš Majer

Nikto pravý na teba vonku nečaká a na výzore vážne záleží. Sarkastické obrázky ti vysvetlia, ako to v živote naozaj chodí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Obrázky plné mačiek a sarkazmu vedia, ako funguje svet.

Mnoho nepríjemných zistení o našom živote je veľmi ťažké prekusnúť a navyše mnohé z nich takmer vôbec nedokážeme kontrolovať, preto je ústretové, ak ťa o týchto tragédiách vopred poinformuje niekto milý. Presne takto funguje myšlienka zaujímavého projektu Hard Truths From Soft Cats fungujúca na sociálnej sieti tumlbr a ich autorka sa snaží, aby si všetko zvládol s ľahkosťou a s pomocou milých obrázkov. Aj napriek tomu je však všetko okorenené dávkou sarkastického humoru, aby ti bolo stopercentne jasné, že nikdy nezistíš, čo za zlé veci si o tebe mnohí myslia, že tvoje očakávania sa len málokedy budú rovnať realite a že je dosť možné, že tam vonku na teba nikto pravý nečaká. Na takéto zistenia sa však oplatí byť poriadne pripravený, a keď je k tomu všetkému doručený poriadny náklad humoru, zase raz tu máme skvelý internetový projekt plný zábavy a umenia, ktorý však, pochopiteľne, treba vnímať s poriadnym nadhľadom.

Späť
Zdieľať
Diskusia