Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
14. mája 2017, 17:06
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Vráti sa Ewan McGregor do role obľúbeného Obi-Wana Kenobiho? Záujem zo strany McGregora rozhodne je

FILMY A SERIÁLY DISNEY+ EWAN MCGREGOR OBI-WAN KENOBI
Uložiť Uložené

Všetko je teraz v rukách Disney.

A my by sme jeho entuziazmus pre návrat k starému Benovi veľmi radi podporili. V roku 1999, na prelome milénia, odštartoval svoju Star Wars dráhu epizódou I - The Phantom Menace. Ďalej sme ho mohli vidieť v druhej časti, Attack of the Clones (2002), za ktorou nasledovala veľmi vydarená trojka, Revenge of the Sith (2005), kde si McGregor v rámci Star Wars ságy zahral naposledy. Aspoň teda zatiaľ. Vzhľadom na veľký úspech minuloročného Rogue One: A Star Wars Story sa začalo medzi fanúšikmi opäť nadšene polemizovať o možnom spin-offe v hlavnej role s McGregorom. Na túto tému sa nedávno vyjadril v show Jimmyho Kimmela aj samotný Ewan McGregor nasledovne: Bol by som za. Táto téma dosiahlo toho bodu, že mi - a to nechcem nikoho uraziť - že mi bola táto otázka položena toľkokrát, a ja samozrejme odpoviem na otázku vždy, keď sa ma niekto čosi spýta, pretože mi to káže zdvorilosť a výchova, že to vyzerá tak, akoby som sa dožadoval o prácu v spoločnosti Disney. Ale jasné, išiel by som do toho veľmi rád."

Reakcia štúdia je ale doposiaľ neistá. Diváci sú za, hlavný predstaviteľ Obi-Wana by bol rolou nadšený, ale čo Disney? Veríme, že sa danej otázke vyhýba len kvôli zahmleniu toľko vítaného oznamu, vďaka ktorému by sa hádam každá tvár fanúšika ságy Hviezdnych vojen rozjasnila radosťou. Všetko to totiž dáva zmysel. Fanúšikovia to chcú, McGregor to chce a navyše sa nachádza v ideálnom veku na predstavenie príbehu medzi epizódou III a IV, kde by sa popri strážení mladého Lukea Skywalkera mohlo odohrať aj iné dobrodružstvo. Prijali by ste spin-off v hlavnej role s McGregorom alebo si reálne ako Obi-Wana viete predstaviť aj iného herca?

Vráti sa Ewan McGregor do role obľúbeného Obi-Wana Kenobiho? Záujem zo strany McGregora rozhodne je
Zdroj: Disney
Domov
Zdieľať
Diskusia