Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2017, 16:03
Čas čítania 0:00
Dušan Šutarík

Margot Robbie si v pripravovanom thrilleri Dreamland zahrá hľadanú bankovú zlodejku. Vypátrať sa ju bude snažiť 15-ročný chlapec

FILMY A SERIÁLY DREAMLAND MARGOT ROBBIE
Uložiť Uložené

Ďalší zaujímavý projekt krásnej herečky odhaľuje režiséra.

Margot Robbie pokračuje vo výbere zaujímavých úloh. Okrem prichádzajúcich projektov, ako I, Tonya, kde si zahrá neslávne známu olympioničku Tanyu Harding a Goodbye Christopher Robin, kde stvárni manželku prozaika A. A. Milneho (Domhnall Gleeson), Daphne Milne, ju uvidíme aj v thrilleri Dreamland. O réžiu sa postará víťaz zo Sundance Miles-Joris Payrafitte, autor oceňovanej mysterióznej drámy As You Are. Samotná Margot bude film aj spoluprodukovať.

Margot Robbie si v pripravovanom thrilleri Dreamland zahrá hľadanú bankovú zlodejku. Vypátrať sa ju bude snažiť 15-ročný chlapec
Zdroj: Warner Bros.

Dej Dreamlandu nás zavedie do Ameriky sužovanej hospodárskou krízou. 15-ročný Eugene Evans sa vydáva na cestu s odvážnym cieľom: chytiť ostrieľanú bankovú lupičku (Margot Robbie). Za jej dolapenie je totiž vypísaná tučná odmena a Eugene chce peniaze použiť na záchranu rodinnej farmy. Na prekvapenie všetkých sa mu zlodejku skutočne podarí nájsť. Zistí ale, že nie je len tak obyčajnou kriminálničkou, ako tvrdí polícia, ale skrýva toho omnoho viac.

Zatiaľ nie je jasné, kedy sa Dreamlandu dočkáme, keďže sa stále pracuje na scenári. Podľa producentov sa však môžeme tešiť na vyvážené balansovanie medzi príjemnou nostalgiou a špinavým realizmom vtedajšej Ameriky. Námet znie pomerne lákavo, určite teda projekt budeme aj naďalej sledovať.

Domov
Zdieľať
Diskusia