Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
12. mája 2017, 12:13
Čas čítania 0:00
johnnybravo

11-ročný chlapec si kúpil použité GTA V a objavil v ňom balíček pervitínu. Niekto si ho zabudol priamo v hernom manuáli

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Bazárový predaj vie byť zradný.

Nákup použitých predmetov z bazárov vie narobiť neplechu. Človek si nikdy nemôže byť istý, čo predchádzajúci majiteľ so svojím predmetom stváral, ale dalo by sa predpokladať, že pri obyčajnej videohre neexistuje veľa možností, ako niekomu spôsobiť traumu na celý život. Matka Kayla McAllister z amerického štátu Florida pred pár dňami chcela urobiť svojmu 11-ročnému synovi radosť, a tak sa vybrali do obchodu GameStop, aby mu tam kúpila novú hru na jeho konzolu. Nejdeme teraz rozoberať to, prečo sa napokon rozhodla 11-ročnému dieťaťu kúpiť hru Grand Theft Auto V, kde sa objavujú záležitosti, o akých by možno taký mladý človek ešte vedieť nemal, ale nech už to je akokoľvek, jej syna čakalo v samotnom obale jedno nemilé prekvapenie.

Pri čakaní na nainštalovanie hry si listoval v hernom manuáli a odrazu v ňom medzi stranami objavil balíček obsahujúci zvláštnu látku, a tak zavolal svoju mamu a ona hneď vedela, ktorá bije. Kayla zavolala políciu a jej podozrenie sa potvrdilo, keď policajti potvrdili, že sa vo vrecúšku nachádza pervitín a spoločnosť GameStop si pre jej syna pripravilo jedno nečakané prekvapenie. Nevedno, či sa v manuáli droga nachádzala úplnou náhodou, alebo mal bazárový predaj predstavovať spôsob, ako mala droga prejsť z rúk predajcu do rúk kupca, avšak je len a len dobré, že si chlapec balíček neschoval a nepokúšal sa potom sám prísť na to, s čím má dočinenia.

11-ročný chlapec si kúpil použité GTA V a objavil v ňom balíček pervitínu. Niekto si ho zabudol priamo v hernom manuáli
Zdroj: Kayla McAllister/Facebook

Ak by si s nami rád zdieľal zaujímavý slovenský príbeh, miesto či človeka, neváhaj nám napísať na mail [email protected] a možno u nás dostane priestor aj tvoj nápad.

Domov
Zdieľať
Diskusia