Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
11. mája 2017, 13:21
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Mutanti ožívajú v prvom klasickom X-Men seriáli Gifted. Navnaďte sa krátkymi zábermi na očakávaný prvý trailer

FILMY A SERIÁLY MARVEL MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Dáte novému seriálu šancu?

V marci sme vám priniesli čerstvé informácie o nedávno oznámenom seriáli stanice Fox, ktorý by sa mal zamerať odboj mutantov a ponesie názov Gifted. Čo všetko už o tomto zaujímavom projekte vieme, si môžete prečítať tu. Dnes by sme radi naviazali na minulý článok a s radosťou vám predstavili krátky teaser trailer. Jeho pokračovania sa podľa všetkého máme dočkať už 15. mája, kedy by malo Fox vypustiť do sveta kompletný trailer.

Réžiu pilotného dielu bude mať na starosti talentovaný Bryan Singer, čo nám dáva väčšiu dôveru ohľadom celého natáčania. Ako isto viete, Singer bol režisérom troch vynikajúcich častí X-Men (X-Men 1, 2 a Budúca minulosť) a jednoho kritikou horšie prijatého, ale stále nadpriemerného (Apokalypsa). Z hereckého obsadenia v Gifted uvidíme hercov a herečky, ako Stephen Moyer (upír Bill z True Blood), Amy Acker (Much Ado About Nothing), Percy Hynes White (Edge of Winter), Sean Teale, Blair Redford, Jamie Chung v role mutantky Blink (jej filmovú podobu vidíte v pozadí článku) a Natalie Alyn Lind hrajúcu mutantku Polaris. Aké sú vaše prvotné dojmy? Dajte nám vedieť.

 
Domov
Zdieľať
Diskusia