Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
7. mája 2017, 23:24
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Študent nechal zo žartu na výstave ananás. Onedlho ho našiel vystavený vo vitríne, ako ho obdivujú desiatky okoloidúcich ľudí

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Spravilo to z neho prakticky novodobého umelca.

Za umenie sa dnes dá považovať už prakticky čokoľvek. Najnovšie sa o tom presvedčil aj 22-ročný Ruairi Gray, ktorý si kúpil ananás vo výpredaji za jednu libru a potom ho zo žartu nechal uprostred umeleckej výstavy na Robert Gordon University v meste Aberdeen. Ruairi nechal ovocie na výstave len preto, že chcel zistiť, ako dlho bude ľuďom trvať, kým si uvedomia, že v skutočnosti nejde o žiadne umenie, ale len o hlúpy žartík, avšak opak sa stal pravdou. Na druhý deň neveril vlastným očiam, keď zbadal, že kurátori výstavy nielenže ananás nevyhodili, ale ešte mu aj našli špeciálne miesto v sklenenej vitríne priamo v strede výstavy. Ruairi si nemohol nechať ujsť príležitosť zvečniť svoje dielo a zavesiť ho na internet, vďaka čomu sa stal stredobodom záujmu mnohých vysmiatych kamarátov, ktorí si z neho teraz uťahujú, že je novodobým umelcom.


Domov
Zdieľať
Diskusia