Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2017, 17:28
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Ak to dopadlo, keď si dve ženy vyskúšali diétu modeliek z Victoria's Secret na týždeň? Vraj by ju nepriali ani najhoršiemu nepriateľovi

MÓDA DIEŤA
Uložiť Uložené

Drastická diéta vraj nestojí za to.

Modelky sa musia udržiavať v dokonalej forme neustále, ak chcú vo svojej kariére pokračovať. Často si to vyžiada aj obrovské obete a drastické diéty, ktorými sa dostávajú do formy aj pár dní pred samotnou prehliadkou. Modelky Victoria’s Secret si dávajú na svoje postavy mimoriadny pozor a viaceré z nich už v minulosti predstavili, čo všetko stojí za ich skvele fungujúcou metódou. Problémom samotnej diéty je fakt, že pre človeka predstavuje obrovský radikálny zásah do bežného stravovania, a tak telo zostane zaskočené tým, čo sa to s ním deje. Môže za to diéta, ktorej obsahom je spočiatku celkom normálna zdravá strava, ale ak trvá napríklad týždeň, po pár dňoch už modelky musia prežívať len na tekutých koktejloch a čistej vode, pričom tesne pred prehliadkou už z jedálnička musia vypadnúť aj koktejly a všetko sa točí len okolo vody. Problematickú diétu si preto dobrovoľne vyskúšali aj dve tváre YouTube Michelle Khare a Candace Lowry a ako už sám uvidíš v ich krátkom dokumente, už sa o nič podobné zrejme nikdy nepokúsia, pretože zopár drasticky stratených kilogramov rozhodne nestálo za to, že sa ich nálada a celkový pocit zo svojho tela na týždeň prepadla pod bod mrazu.

Domov
Zdieľať
Diskusia