Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
5. mája 2017, 3:01
Čas čítania 0:00
Dominik Vetrák

HBO pracuje na rovno 4 seriáloch zo sveta Game of Thrones! Pôjde o pokračovanie pôvodného príbehu či náhľad do minulosti Westerosu?

FILMY A SERIÁLY HBO
Uložiť Uložené

Game of Thrones rozhodne nekončí.

Snáď si nik nemyslel, že by Game of Thrones po finálnej 8. sérii povedalo posledné slovo. Pre HBO je to zlatá baňa, ktorá trhá jeden rekord za druhým. Logicky z nej teda bude ťažiť aj naďalej, a to formou dalších seriálov/filmov... Spoločnosť potvrdila, že momentálne na 4 bližšie nešpecifikovaných projektoch pracujú 4 scenáristické tímy. Max Borenstein (Kong: Skull Island),  Jane Goldman (Kingsman: The Golden Circle), Brian Helgeland (Legend) a Carly Wray (Mad Men, The Leftovers) momentálne pracujú buď na spin-offoch, prequeloch alebo sequeloch. George R. R. Martin pritom pomáha ako konzultant zrejme pri všetkých, aj keď oficiálne údajne len pri Goldmanovi a Wrayovej.

Žiadne ďalšie informácie nemáme, HBO nás akurát uistilo, že príchod ďalšieho GoT obsahu rozhodne neuponáhľa a bude sa snažiť vyvarovať kvantity na úkor kvality. My len pevne veríme, že svoje slovo dodržia a o budúcnosť Game of Thrones sa báť nemusíme. Aké príbehy/aké časové obdobie by ste videli v ďalších projektoch Game of Thrones najradšej vy?

Domov
Zdieľať
Diskusia