Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
4. mája 2017, 15:24
Čas čítania 0:00
Jakub Paulík

Votrelci majú v nových záberoch pokračovania Promethea pre posádku lode Covenant jasný odkaz: Na našej planéte nájdete len smrť

FILMY A SERIÁLY RIDLEY SCOTT
Uložiť Uložené

Nový "red-band" clip a televízny spot odhaľujúci doposiaľ nevidené scény.

Keď už ste sa dostali k otvoreniu tohto článku a premiéra filmu nám skutočne klope na dvere, predpokladáme, že máte v príbehu Votrelca od režiséra Ridleyho Scotta jasno. Zároveň predpokladáme, že ak vás zlákala vidina doteraz nevidených scén, tie predošlé už máte z trailerov napozerané spredu i odzadu. Miesto zbytočného rozprávania sa teda spoločne pozrime na nedávno do sveta vypustený televízny spot odhaľujúci zopár extra záberov. Hneď po ňom v spoločnom videu nasleduje takzvaný  "red-band" clip (mierne explicitné zábery), s výstižným pomenovaním "Let me out!", v ktorom znova uvidíme člena posádky s nie práve príjemným spoločníkom tlačiacim sa z jeho chrbtice. Takže vážení, nezabudnite, 18. mája 2017 sa všetci spolu vidíme v kinách.

Domov
Zdieľať
Diskusia