Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
30. apríla 2017, 20:20
Čas čítania 0:00
Viktor Kniš

Aless sa tesne pred vydaním albumu pripomína novinkou Obetujem, v ktorej nechýba spev aj rap

HUDBA
Uložiť Uložené

Mladá speváčka a raperka Aless už čoskoro vydá svoj druhý sólový album, a tak je čas na ďalšiu plnohodnotnú ukážku.

V roku 2015 uzrela svetlo sveta kompilácia s názvom INÍ, na ktorej sme okrem iných začínajúcich interpretov mali možnosť prvý krát registrovať aj Aless. Vtedy neznáma raperka svoju šancu využila a dokázala prikálať pomerne veľké množstvo fanúšikov. Tí sa ešte v rovnakom roku dočkali aj debutového sóla a následne viacerých spoluprác so zaujímavými menami. Pred letom zároveň Aless oznámila vydanie druhého sóla a mohli sa začať prípravy, ktoré trvali až do apríla, kedy boli oznámené všetky podrobné informácie vrátane coveru aj tracklistu a pripomenúť si ich môžete tu

Zároveň sa k fanúšikom dostali aj nejaké tie ukážky a dnes tu máme ďalšiu. Tá sa na albume s názvom 18 nachádza pod poradovým číslom dva a nenájdeme na nej žiadneho hosťa. Titul Obetujem je však veľavravný už na prvý pohľad a celá skladba sa nesie práve v tomto duchu, už tradične nielen spevom ale aj rapom. Hudobnú produkciu si na starosti zobral Gonzi.

Domov
Zdieľať
Diskusia