Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2017, 22:46
Čas čítania 0:00
Marek R.

Korunku krásy pre najkrajšiu Slovenku si odnáša Hanka Závodná

REFRESHER MISS SLOVENSKO
Uložiť Uložené

Na najkrajšej šou roka sa bolo na čo pozerať.

Dnes večer sme na televíznych obrazovkách mohli sledovať najkrajšiu slovenskú šou, teda Miss Slovensko 2017. Opäť po roku sme tak spoznali ženu, ktorá je podľa odbornej poroty tou najlepšou a najdokonalejšiu kombináciou ženskosti, krásy, inteligencie, talentu, vzdelania, osobnosti a vtipu. Minulý rok si titul najkrajšej Slovenky odniesla Kristína Činčurová, no tento určite zaujímavý titul jej už od dnešného dňa nepatrí. Poďme si ale najskôr povedať, ako dnešný večer prebiehal. Finalistky sme si už nedávno predstavili, ak si nestihol, môžeš to hneď napraviť.

Celý večer mal na starosti známy moderátor z Českej republiky, Libor Bouček, ktorý vystriedal po roku Miša Saba a ocitol sa tak po boku 12 krásnych Sloveniek. Hneď po úvodných obkecávačkách sme sa dočkali prvej kultúrnej vložky zásluhou slovenského folklóru. V tradičnom slovenskom oblečení sa následne jedna po druhej predstavili samotné finalistky a svedčalo im to aj v takomto šate. Čo sa týka poroty, ktorá volila absolútnu víťazku, našli sme v nej Karolínu Chomistekovú, slovenskú tenistku Dominiku Cibulkovú, módnú dizajnérku Emu Klein, Miss Europe Supranational 2016 Petru Denkovú, doktorku Alenu Pallovú z Inštitútu estetickej medicíny, šéfa spoločnosti Marco Mirelli Mareka Lisa a aj prezidenta svetovej súťaže Miss Supranational Gerharda Parzutka von Lipinski. Naopak, pri EVA Miss Sympatia rozhodli o víťazke diváci  a výťažok z tohto diváckeho hlasovania poputuje charitatívnemu projektu Srdce pre deti.

Po krátkom predstavení jednotlivých finalistiek sme sa dočkali prvej módnej prehliadky za spevu Mamby či Betky Ferencovej, ktoré sa svojou krásou dorovnali aj samotným finalistkám. Medzi ďalšími účinkujúcimi, ktorí sa dostali na pódium, boli aj raper Suvereno spolu so Samom Tomečkom, aby predviedli svoj duet, zatiaľ čo finalistky konečne ukázali svoje výborné postavy v sexi prádle.  Ešte pred samotným vyvrcholením sme sa  pozreli napríklad na zápas v plážovom volejbale medzi finalistkami či ďalšie iné aktivity na pláži, kedy si nič nedarovali. Dočkali sme sa aj kolekcie od slovenskej návrhárky Michaely Luptákovej, kedy sa dievčatá predviedli v jej nádherných výtvoroch.

Pomaly, ale isto sme sa dostávali už k samotnému vyvrcholeniu a na pódiu sa objavila aj Karolína Chomisteková s obálkou, ktorá skrývala niekoľko podstatných mien. Najskôr sme sa dozvedeli víťazky tých menej dôležitých kategórií, Miss Press sa stala finalistka číslo 6 Petra Varaliová, Miss GOSH sa stala finalistka číslo 8 Hanka Závodná, Miss Pierot opäť finalistka s číslom 8 Hanka Závodná, no a Miss Príjemný hlas si odniesla finalistka s číslom 11 Simona Straková. Libor Bouček následne ukončil hlasovanie a finále bolo naozaj za rohom.

Ešte predtým sme tu ale mali už poslednú módnu prehliadku, v ktorej hlavnú úlohu hrali elegantné šaty, potom už ale prišiel konečne na rad záver večera. Neoddeliteľnou súčasťou projektu je aj silný charitatívny podtext. Tento rok poputuje výťažok z hlasovania o Miss Sympatia na charitatívny projekt Srdce pre deti. Hlasujúci diváci rozhodli o tom, že Miss Sympatia sa stala finalistka číslo 6 Petra Varaliová. Gratulujeme!

Miss Sympatia - Petra Varaliová

 

Druhou vicemiss Slovensko 2017 sa stala Michaela Cmarková!

Prvou vicemiss Slovesko 2017 je Petra Varaliová!

A najkrajšou Slovenkou pre rok 2017 je Hanka Závodná. GRATULUJEME!

Korunku krásy pre najkrajšiu Slovenku si odnáša Hanka Závodná

MISS SLOVENSKO 2017 získa postup na Miss World 2017, honorovanú zmluvu od Produkčného domu Forza,  Hyundai i30 novej generácie, exkluzívne bývanie pri Dunaji na jeden rok a mnoho ďalších zaujímavých cien. Prvá vicemiss Slovensko 2017 pocestuje v druhej polovici roka na svetovú súťaž Miss International a druhá vicemiss Slovensko na súťaž Miss Supranational.

Anketa:
Zhodujete sa s výberom poroty?
Áno
Nie
Áno
55 %
2762 Hlasov
Nie
45 %
2301 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia