Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
29. apríla 2017, 13:41
Čas čítania 0:00
johnnybravo

Kambodžská herečka dostala ročný zákaz hrania, pretože je príliš sexi. Miestne ministerstvo ju požiadalo, aby svoj sexepíl obmedzila

ZAUJÍMAVOSTI
Uložiť Uložené

Denny momentálne rieši obrovský problém.

Užívať si povolanie herečky v Kambodži nie je také jednoduché, ako by sa mohlo zdať. Všeličo by ti o tom vedela porozprávať aj herečka Denny Kwan, ktorá má len 24 rokov, ale miestne ministerstvo kultúry jej už stihlo udeliť ročný zákaz vykonávania akejkoľvek práce v zábavnom priemysle, pretože je pre úradníkov očividne príliš sexy. Denny bola už v minulosti upozorňovaná štátnymi úradmi, aby ubrala zo svojho sexepílu a začala sa obliekať o trošku konzervatívnejšie, pretože v etických zásadách, ktoré by mali herci a herečky dodržiavať, je aj bod o obliekaní.

Herečka by tak pri výbere svojho outfitu mala brať ohľad na svoju osobnú hrdosť a ešte aj národnú identitu, čo je mnohokrát príliš komplikované. Ministerstvo sa preto rozhodlo Denny potrestať tak, že všetkým spoločnostiam pôsobiacim v zábavnom priemysle odporučilo, aby herečke neponúkali nasledujúci rok žiadnu prácu. Možno by si čakal, že sa Denny odvolá a bude bojovať za svoje práva, pretože aj v Kambodži má nárok na to, aby sa obliekala akokoľvek sa jej zachce, avšak v skutočnosti herečka svoj trest prijala a v budúcnosti už bude pravidlá dodržiavať striktnejšie.  

Späť
Zdieľať
Diskusia